Lunch meny för vecka 50
Måndag:
- Geang Phed Neua -Röd curry med nötkött, bambuskott, gröna ärtor och basilika
- Khao Mun Gai –Ris kokat med kycklingbuljong och kyckling
- Pad Thai Gai- Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Tisdag:
- Geang Kheow Wan Moo – Grön curry med fläsk
- Khao Moo Daeng- Ris med grillad fläsk och sås
- Pad Si Ew Gai- Wokade risnudlar med kyckling , grönsaker och ägg
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Onsdag:
- Geang Panaeng Kyckling – Panaeng curry med kyckling, kokosmjölk
- Biff med bambuskott- Wokad nötkött med bambuskott och champinjoner
- Pad Mi Sou- Stekta äggnudlar med grillad fläsk och grönsaker
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Torsdag:
- Geang Gai Sapparot- Röd curry med kyckling, ananas och basilika
- Pad Wonsen Moo- Wokade glasnudlar med fläsk, grönsaker
- Tant Norra Nudlar-Ångkokade färska ris nudlar med fläskfärs och räkor
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Fredag:
- Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kyckling buljong och friterad kyckling
- Pad Prig Tua- Wokad fläsk med grön bönor
- Pad Spagetti Kee Mao – Stekt spagetti med kyckling , chili, vitlök och basilika
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Take Away : Låda s 65 kr , Låda m 80 kr
Servering: 99 kr inkl. läsk, kaffe och kaka