Lunch meny för vecka 15

TANT NORRA Lunch meny för vecka 15

Måndag:

  1. Gaeng Kheow Wan Moo –Grön curry med fläsk, bambuskott, basilika och kokosmjölk
  2. Szechuan Kyckling -Wokad kyckling med stark sås och grönsaker
  3. Pad Thai Gai – Wokade risnudlar med kyckling, vit kål, skivade morötter och stekt ägg med hemlagad pad thai sås
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Tisdag:

  1. Gaeng Pa Gai – Röd curry med kyckling, aubergine, morot, kaempfer och basilika
  1. Bifff med broccoli i ostronsås
  1. Yakisoba Moo– Wokade nudlar med grönsaker och fläsk
  1. Poh Pia Thod– Vårrullar

Onsdag:

  1. Geang Kaari Gai– Gul curry kyckling med potatis och lök
  1. Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kyckling buljong, friterad kyckling och ingefärasås
  2. Pad Si Ew Moo –Wokade risnudlar med fläsk, broccoli, vit kål och ägg
  3. Poh Pia Thod– Vårrullar

Take Away : Låda s 65 kr , Låda m 80 kr

Servering: 99 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka

Torsdag:

  1. Gaeng Gai Sapparot– Röd curry med kyckling och ananas
  1. Wokad fläsk, lök, morot med räkpasta
  2. Tant Norra Nudlar-Ångkokade färska ris nudlar med fläskfärs, böngroddar
  3. Poh Pia Thod– Vårrullar

Fredag:

  1. Geang Panaeng Neua – Panaeng curry med nötkött, kokosmjölk
  2. Pad Nam Prig Phao– Wokade fläsk med paprika, lök, chiliolja
  3. Pad Spagetti Kee Mao – Stekt spagetti med kyckling , chili, vitlök och basilika
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Take Away : Låda s 60 kr , Låda m 75 kr

Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top