TANT NORRA Lunch meny för vecka 17
Tisdag:
- Geang Phed Moo -Röd curry med fläsk, bambuskott, gröna ärtor och basilika
- Biff med bambuskott– Wokad nötkött med bambuskott och champinjoner
- Mie Goreng Gai –Kryddstakt wokade äggnudlar med kyckling, vit kål, skivade morötter och stekt ägg
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Onsdag:
- Geang Kheow Wan Neua– Grön curry med nötkött, bambuskott och kokosmjölk
- Khao Moo Daeng –Ris med grillad fläsk och sås
- Spaghetti Kee Mao Moo –Stekt spaghetti med fläsk, grönsaker och chilli
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Torsdag:
- Gaeng Gai Sapparot– Röd curry med kyckling och ananas
- Szechuan Kyckling -Wokad kyckling med stark sås och grönsaker
- Pad Mie Korat –Wokade risnudlar med fläsk, morötter, ägg och stark sås
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Fredag:
- Gaeng Pa Nue– Röd curry med nötkött och grönsaker
- Moo Grab Pad Pack-Wokad grillat knaprigt sidfläsk med broccoli, morot, paprika i ostron sås
- Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr
Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka