Lunch meny för vecka 17

TANT NORRA Lunch meny för vecka 17

Tisdag:

  1. Geang Phed Moo -Röd curry med fläsk, bambuskott, gröna ärtor och basilika
  2. Biff med bambuskott– Wokad nötkött med bambuskott och champinjoner
  3. Mie Goreng Gai –Kryddstakt wokade äggnudlar med kyckling, vit kål, skivade morötter och stekt ägg
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Onsdag:

  1. Geang Kheow Wan Neua– Grön curry med nötkött, bambuskott och kokosmjölk
  2. Khao Moo Daeng –Ris med grillad fläsk och sås
  3. Spaghetti Kee Mao Moo –Stekt spaghetti med fläsk, grönsaker och chilli
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Torsdag:

  1. Gaeng Gai Sapparot– Röd curry med kyckling och ananas
  2. Szechuan Kyckling -Wokad kyckling med stark sås och grönsaker
  3. Pad Mie Korat –Wokade risnudlar med fläsk, morötter, ägg och stark sås
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Fredag:

  1. Gaeng Pa Nue– Röd curry med nötkött och grönsaker
  2. Moo Grab Pad Pack-Wokad grillat knaprigt sidfläsk med broccoli, morot, paprika i ostron sås
  3. Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr

Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top