Lunch meny för vecka 21

TANT NORRA Lunch meny för vecka 21

Måndag:

  1. Geang Kheow Wan Neua– Grön curry med nötkött, bambuskott och kokosmjölk
  2. Pad Prig Tua– Wokad marinerade fläsk bitar med röd curry pasta och gröna bönor
  3. Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
  4. Lasagne

Tisdag:

  1. Geang Kaari Gai– Gul curry kyckling med potatis och lök
  2. Poh Pia Thod– Vårrullar
  3. Pad Si Ew Moo –Wokade risnudlar med fläsk, broccoli, vit kål och ägg
  4. Kåldolmar med gräddsås, kok potatis och lingonsylt

Onsdag:

  1. Geang Phed Moo -Röd curry med fläsk, bambuskott, gröna ärtor och basilika
  2. Khao Mun Gai Thod –Ris kokat med kyckling buljong och friterad kycklingfilè
  3. Mie Goreng Gai –Kryddstakt wokade äggnudlar med kyckling, vit kål, skivade morötter och stekt ägg
  4. Stekt fläskkotlett i svampsås med pasta

Torsdag: Stängt

Fredag:

  1. Gaeng Panaeng Gai –Panaeng curry med kyckling och kokosmjölk
  2. Pad Prig Tua– Wokad marinerade fläsk bitar med röd curry pasta och gröna bönor
  3. Pad Mie Korat –Wokade risnudlar med fläsk, morötter, ägg och stark sås
  4. Pannbiffarna med löksås och kokt potatis

Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr

Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka

0725291408

Scroll to Top