TANT NORRA Lunch meny för vecka 21
Måndag:
- Geang Kheow Wan Neua– Grön curry med nötkött, bambuskott och kokosmjölk
- Pad Prig Tua– Wokad marinerade fläsk bitar med röd curry pasta och gröna bönor
- Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
- Lasagne
Tisdag:
- Geang Kaari Gai– Gul curry kyckling med potatis och lök
- Poh Pia Thod– Vårrullar
- Pad Si Ew Moo –Wokade risnudlar med fläsk, broccoli, vit kål och ägg
- Kåldolmar med gräddsås, kok potatis och lingonsylt
Onsdag:
- Geang Phed Moo -Röd curry med fläsk, bambuskott, gröna ärtor och basilika
- Khao Mun Gai Thod –Ris kokat med kyckling buljong och friterad kycklingfilè
- Mie Goreng Gai –Kryddstakt wokade äggnudlar med kyckling, vit kål, skivade morötter och stekt ägg
- Stekt fläskkotlett i svampsås med pasta
Torsdag: Stängt
Fredag:
- Gaeng Panaeng Gai –Panaeng curry med kyckling och kokosmjölk
- Pad Prig Tua– Wokad marinerade fläsk bitar med röd curry pasta och gröna bönor
- Pad Mie Korat –Wokade risnudlar med fläsk, morötter, ägg och stark sås
- Pannbiffarna med löksås och kokt potatis
Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr
Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka
0725291408