Lunch meny för vecka 21

TANT NORRA Lunch meny för vecka 21

Måndag:

  1. Geang Gai Sapparot– Röd curry med kyckling och ananas
  2. Pad Graaprao Moo– Wokad fläsk, basilika, chili ,vitlök
  3. Pad Thai Gai – Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
  4. Potatisgratäng med köttfärs

Tisdag:

  1. Gaeng Massaman Neua– Massaman curry nötkött, potatis, lök och jordnötter
  2. Poh Pia Thod– Vårrullar
  3. Lo Mein Nudlar –Stekta ägg nudlar med kyckling, selleri, morötter och salladlslök
  4. Krämig kasslergratäng med pasta

Onsdag:

  1. Gaeng Kheow Wan Gai– Grön curry med kycklingfilé, bambuskott, basilika och kokosmjölk
  2. Khao Mun Gai Thod –Ris kokat med kyckling buljong och friterad kyckling
  3. Pad Mie Korat –Wokade risnudlar med fläsk, morötter, ägg och stark sås
  4. Italiensk Ugnsstekt Falukorv med potatismos

Torsdag:

  1. Gaeng Panaeng Moo –Panaeng curry med fläsk och kokosmjölk
  2. Satay Gai –Kyckling grillspett med jordnötssås
  3. Mie Goreng Moo –Kryddstakt wokade äggnudlar med fläsk, vitkål och morötter
  4. Torskgratäng och kokt potatis

Fredag:

  1. Gaeng Pa Nue– Röd curry med nötkött och grönsaker
  2. Szechuan Kyckling -Wokad kyckling med stark sås och grönsaker
  3. Pad Spagetti Kee Mao – Stekt spagetti fläsk , chili, vitlök och basilika
  4. Baconlindad kycklingfilé med potatis

Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr

Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka

Scroll to Top