Lunch meny för vecka 3

Måndag:

  1. Geang Phed Neua -Röd curry med fläsk, bambuskott, gröna ärtor och basilika
  2. Wokad kyckling med grönsaker och jordnötssås
  3. Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Tisdag:

  1. Gaeng Gai Sapparot– Röd curry med kyckling, ananas och kokosmjölk
  2. Biff med bambuskott- Wokad nötkött med bambuskott och champinjoner
  3. Mie Goreng Moo –Kryddstakt wokade äggnudlar med fläsk, vitkål och morötter
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Onsdag:

  1. Geang Kaari Gai– Gul curry kyckling med potatis och tomat
  2. Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong och friterad kyckling
  3. Pad Kee Mao – Stekt risnudlar med fläsk , chili, vitlök och basilika
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Torsdag:

  1. Gaeng Pa Moo– Röd curry med fläsk och grönsaker
  2. Satay Gai –Grillad kyckling innerfilé med jordnötssås
  3. Yakisoba Gai– Wokade nudlar med grönsaker och kyckling
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Fredag:

  1. Geang Kheow Wan Gai– Grön curry med kyckling, bambuskott och kokosmjölk
  2. Kung Pao –Wokad kyckling, paprika, salladslök och jordnötter
  1. Chow Mein –Stekta äggnudlar med kyckling och grönsaker
  2. Poh Pia Thod– Vårrullar

DAGEN LUNCH 90 KR

Ingår : dagen rätt , läsk, kaffe och hembakad kaka

TAKE AWAY

Låda S 60 kr

Låda M 75 kr

Scroll to Top