Tant Norra Lunch meny för vecka 4
Måndag:
- Panaeng curry med fläsk, chili och kokosmjölk
- Köttfärs med thai basilika – Wokad köttfärs, thai basilika, chili ,vitlök
- Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Tisdag:
- Geang Kheow Wan Moo– Grön curry med fläsk, bambuskott och kokosmjölk
- Kyckling med ingefära – Wokad fläsk med ingefära och grönsaker
- Pad Mi Sou– Stekta äggnudlar med grillad fläsk och grönsaker
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Onsdag:
- Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong och friterad kyckling
- Chow Mein –Stekta äggnudlar med kyckling och grönsaker
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Torsdag:
- Gul curry kyckling med potatis, lök,
- Satay Gai –Grillad kyckling innerfilé med jordnötssås
- Mie Goreng Moo –Kryddstakt wokade äggnudlar med fläsk, vitkål och morötter
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Fredag:
- Massaman curry nötkött, potatis, lök och jordnötter
- Szechuan Kyckling -Wokad kyckling med szechuan pepper och grönsaker
- Tant Norra Nudlar-Ångkokade färska ris nudlar med fläskfärs
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr
Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka
0725291408