Lunch meny för vecka 46

Tant Norra Lunch meny för vecka 46

Måndag:

  1. Geang Panaeng Moo – Panaeng curry med fläsk, kokosmjölk
  2. Wokad nötkött med chilli
  3. Pad Thai Gai- Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
  4. Lasagne

Tisdag:

  1. Geang Kheow Wan Neua- Grön curry med nötkött
  2. Khao Moo Daeng- Ris med grillad fläsk och sås
  3. Pad Si Ew Gai- Wokade risnudlar med kyckling , grönsaker och ägg
  4. Raggmunk med fläsk och lingonsylt

Onsdag:

  1. Geang Phed Moo- Röd curry fläsk med bambuskott, gröna ärtor, basilika och ris
  2. Gai Pad Medmamuang- Wokad kyckling med grönsaker och cashewnötter
  3. Pad Mi Sou- Stekta äggnudlar med grillad fläsk och grönsaker
  4. Pannbiff med klyftpotatis och stekt lök i gräddsås

Torsdag:

  1. Pad Graaprao Moo Krab – Wokad knaprigt sidfläsk, basilika, chili ,vitlök och ris
  2. Satay Gai- Grillad Kyckling med jordnötssås
  3. Kee Mao Nudlar- Stekta nudlar med fläsk , chili, vitlök och basilika
  4. Ärtsoppa med pannkakor

Fredag:

  1. Geang Kheow Wan Moo – Grön curry med fläsk
  2. Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong och friterad kyckling
  3. Pad Thai Gai- Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
  4. Falukorv i ugn med hemmagjort potatismos

Take Away : Låda s 65 kr , Låda m 80 kr

Servering: 99 kr inkl. läsk, kaffe och kaka

Scroll to Top