Tant Norra Lunch meny för vecka 5
Måndag:
- Panaeng curry med kyckling, chili och kokosmjölk
- Pad Nam Prig Phao– Wokade fläsk med paprika, lök, chiliolja
- Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Tisdag:
- Röd curry med kyckling, ananas och kokosmjölk
- Kai Tod sås makam -Friterad kyckling med tamarind sås
- Singapore Nudlar –Stekta vermicelli nudlar med grillad fläsk, räkor, paprika och morötter
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Onsdag:
- Röd curry med nötkött och grönsaker
- Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong, friterad kyckling och ingefära sås
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Torsdag:
- Grön curry med fläsk, bambuskott, chili, basilika och kokosmjölk
- Satay Gai –Grillad kyckling innerfilé med jordnötssås
- Chow Mein –Stekta äggnudlar med kyckling och grönsaker
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Fredag:
- Indonesisk kyckling curry
- Kung Pao –Wokad kyckling, paprika, salladlök och jordnötter
- Wokade ris nudlar med kokosmjölk och fläskförs och räkor
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr
Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka
0725291408