Lunch meny för vecka 5

Tant Norra Lunch meny för vecka 5

Måndag:

  1. Panaeng curry med kyckling, chili och kokosmjölk
  2. Pad Nam Prig Phao– Wokade fläsk med paprika, lök, chiliolja
  3. Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Tisdag:

  1. Röd curry med kyckling, ananas och kokosmjölk
  2. Kai Tod sås makam -Friterad kyckling med tamarind sås
  3. Singapore Nudlar –Stekta vermicelli nudlar med grillad fläsk, räkor, paprika och morötter
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Onsdag:

  1. Röd curry med nötkött och grönsaker
  2. Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong, friterad kyckling och ingefära sås
  3. Poh Pia Thod– Vårrullar

Torsdag:

  1. Grön curry med fläsk, bambuskott, chili, basilika och kokosmjölk
  2. Satay Gai –Grillad kyckling innerfilé med jordnötssås
  3. Chow Mein –Stekta äggnudlar med kyckling och grönsaker
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Fredag:

  1. Indonesisk kyckling curry
  2. Kung Pao –Wokad kyckling, paprika, salladlök och jordnötter
  3. Wokade ris nudlar med kokosmjölk och fläskförs och räkor
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr

Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka

0725291408

Scroll to Top