Lunch meny för vecka 5
Måndag:
- Gaeng Kaari Gai – Gul curry kyckling med potatis och tomat
- Pad Graaprao Nue – Wokad fläsk, basilika, chili ,vitlök och ris
- Pad Thai Gai- Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
- Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning
Tisdag:
- Gaeng Kheow Wan Moo – Grön curry med fläsk
- Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong och friterad kyckling
- Pad Spagetti Kee Mao – Stekt spagetti med kyckling , chili, vitlök och basilika
- Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning
Onsdag:
- Gaeng Panaeng Gai – Panaeng curry med kyckling, kokosmjölk
- Khao Moo Daeng- Ris med grillad fläsk, knaprigt sidfläsk och sås
- Bamee Geuw Moo Daeng- Äggnudlar och wonton med grillad fläsk
- Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning
Torsdag:
- Gaeng Pa Moo- Röd curry med fläsk och grönsaker
- Gai Pad Kra Tiem Prik Thai- Stekt kyckling med vitlök och grönsaker
- Yakisoba Gai- Wokade nudlar med grönsaker och kyckling
- Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning
Fredag:
- Geang Massaman Neua- Massaman curry nötkött, potatis, lök och jordnötter
- Pad Prig Tua- Wokad fläsk med gröna bönor
- Mie Goreng Gai –Kryddstakt friterade äggnudlar med kyckling
- Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning
Take Away : Låda s 65 kr , Låda m 80 kr
Servering: 99 kr inkl. läsk, kaffe och hemkaka