Tant Norra Lunch meny för vecka 50
Måndag:
- Gaeng Gai Sapparot– Röd curry med kyckling, ananas och kokosmjölk
- Kai Tod sås makam -Friterad kyckling med tamarind sås
- Wokad fläsk med lök , grön chili
- Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
Tisdag:
- Geang Kheow Wan Moo – Grön curry med fläsk, bambuskott och kokosmjölk
- Gai Pad Medmamuang– Wokad kyckling med grönsaker och cashewnötter
- Mie Goreng Gai –Kryddstakt wokade äggnudlar med kyckling, vitkål och morötter
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Onsdag:
- Geang Panaeng Neua – Panaeng curry med nötkött och kokosmjölk
- Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong och friterad kyckling
- Yakisoba Moo– Wokade nudlar med grönsaker och fläsk
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Torsdag:
- Gaeng Pa Moo – Röd curry med fläsk och grönsaker
- Satay Gai –Grillad kyckling innerfilé med jordnötssås
- Kee Mao Nudlar– Stekta risnudlar med kyckling , chili, vitlök och basilika
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Fredag:
- Geang Phed Gai-Röd curry med kyckling, bambuskott, gröna ärtor och basilika
- Pad Graaprao Neua– Wokad nötfärs, paprika, lök, morötter, basilika, chili och vitlök
- Singapore Nudlar –Stekta vermicelli nudlar med grillad fläsk, paprika och morötter
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr
Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka
0725291408