Tant Norra Lunch meny för vecka 51
Måndag:
- Geang Phed Gai -Röd curry med kyckling, bambuskott, gröna ärtor och basilika
- Biff med bambuskott- Wokad nötkött med bambuskott och champinjoner
- Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Tisdag:
- Geang Kheow Wan Moo– Grön curry med fläsk, bambuskott och kokosmjölk
- Apelsin Kyckling– Friterad kyckling i apelsinsås
- Lo Mein Nudlar –Stekta ägg nudlar med fläsk, selleri, morötter och salladslök
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Onsdag:
- Geang Kaari Gai– Gul curry kyckling med potatis och tomat
- Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong och friterad kyckling
- Pad Kee Mao – Stekt risnudlar med fläsk , chili, vitlök och basilika
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Torsdag:
- Gaeng Pa Moo– Röd curry med fläsk och grönsaker
- Satay Gai –Grillad kyckling innerfilé med jordnötssås
- Yakisoba Gai– Wokade nudlar med grönsaker och kyckling
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Fredag:
- Geang Panaeng Kyckling – Panaeng curry med kyckling, kokosmjölk
- Szechuan Kyckling -Wokad kyckling med stark sås och grönsaker
- Mie Goreng Moo –Kryddstakt wokade äggnudlar med fläsk, vitkål och morötter
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr
Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka
0725291408