Måndag:
- Grön curry med nötkött, bambuskott, chili, basilika och kokosmjölk
- Sötsur kyckling –Wokad kyckling med paprika, lök, ananas och sötsur sås
- Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Tisdag:
- Panaeng curry med kyckling, chili och kokosmjölk
- Köttfärs med thai basilika – Köttfärs , thai basilika, chili ,vitlök
- Yakisoba Moo– Wokade nudlar med fläsk ,vitkål, morot, lök och salladlök
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Onsdag:
- Röd curry med fläsk och grönsaker
- Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong, friterad kyckling och ingefära sås
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Torsdag:
- Tom ka gai- Kycklinggryta med kokosmjölk, chili och lime.
- Satay Gai –Grillad kyckling innerfilé med jordnötssås
- Mie Goreng Moo –Kryddstakt wokade äggnudlar med fläsk, vitkål och morötter
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Fredag:
- Röd curry med nötkött, bambuskott, chili, basilika och kokosmjölk
- Szechuan kyckling -Wokad kyckling med szechuan pepper och grönsaker
- Chow Mein –Stekta äggnudlar med kyckling och grönsaker
- Poh Pia Thod– Vårrullar