Tant Norra Lunch meny för vecka 6
Måndag:
- Geang Panaeng Neua – Panaeng curry med nötkött, kokosmjölk
- Satay Gai –Kyckling grillspett med jordnötssås
- Pad Thai Gai- Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Tisdag:
- Geang Gai Sapparot- Röd curry med kyckling, ananas och ris
- Pad Wonsen Gai- Wokade glasnudlar med kyckling, grönsaker och ris
- Kee Mao Nudlar- Stekta nudlar med fläsk , chili, vitlök och basilika
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Onsdag:
- Geang Kheow Wan Moo- Grön curry med fläsk
- Biff med bambuskott- Wokad nötkött med bambuskott och champinjoner
- Pad Si Ew Gai- Wokade risnudlar med kyckling , grönsaker och ägg
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Torsdag:
- Geang Phed Neua -Röd curry med nötkött, bambuskott, gröna ärtor och basilika
- Khao Mun Gai – Ris kokat med kyckling buljong och kokt kyckling
- Mie Goreng Gai –Kryddstakt wokade äggnudlar med fläsk
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Fredag:
- Gaeng Pa Gai – Röd curry med kyckling och grönsaker
- Pad Graaprao Moo – Wokad fläsk, basilika, lök, morot, chili och vitlök
- Tant Norra Nudlar-Ångkokade färska risnudlar med fläskfärs och räkor
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Take Away : Låda s 65 kr , Låda m 80 kr
Servering: 99 kr inkl läsk, kaffe och hembakad kaka