Lunch meny för vecka 6

Tant Norra Lunch meny för vecka 6

Måndag:

  1. Geang Panaeng Neua – Panaeng curry med nötkött, kokosmjölk
  2. Satay Gai –Kyckling grillspett med jordnötssås
  3. Pad Thai Gai- Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Tisdag:

  1. Geang Gai Sapparot- Röd curry med kyckling, ananas och ris
  2. Pad Wonsen Gai- Wokade glasnudlar med kyckling, grönsaker och ris
  3. Kee Mao Nudlar- Stekta nudlar med fläsk , chili, vitlök och basilika
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Onsdag:

  1. Geang Kheow Wan Moo- Grön curry med fläsk
  2. Biff med bambuskott- Wokad nötkött med bambuskott och champinjoner
  3. Pad Si Ew Gai- Wokade risnudlar med kyckling , grönsaker och ägg
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Torsdag:

  1. Geang Phed Neua -Röd curry med nötkött, bambuskott, gröna ärtor och basilika
  2. Khao Mun Gai – Ris kokat med kyckling buljong och kokt kyckling
  3. Mie Goreng Gai –Kryddstakt wokade äggnudlar med fläsk
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Fredag:

  1. Gaeng Pa Gai – Röd curry med kyckling och grönsaker
  2. Pad Graaprao Moo – Wokad fläsk, basilika, lök, morot, chili och vitlök
  3. Tant Norra Nudlar-Ångkokade färska risnudlar med fläskfärs och räkor
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Take Away : Låda s 65 kr , Låda m 80 kr

Servering: 99 kr inkl läsk, kaffe och hembakad kaka

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top