Lunch meny för vecka 7

Måndag:

  1. Gaeng Pa Moo – Röd curry med fläsk och grönsaker
  2. Apelsin Kyckling– Friterad kyckling i apelsinsås
  3. Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Tisdag:

  1. Geang Kheow Wan Gai – Grön curry med kyckling, bambuskott och kokosmjölk
  2. Gai Pad Medmamuang– Wokad kyckling med grönsaker och cashewnötter
  3. Pad Si Ew Moo –Wokade risnudlar med fläsk, grönsaker och ägg
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Onsdag:

  1. Geang Panaeng Neua – Panaeng curry med nötkött och kokosmjölk
  2. Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong och friterad kyckling
  3. Poh Pia Thod– Vårrullar

Torsdag:

  1. Gaeng Gai Sapparot– Röd curry med kyckling, ananas och kokosmjölk
  2. Satay Gai –Grillad kyckling innerfilé med jordnötssås
  3. Kee Mao Nudlar– Stekta risnudlar med fläsk, chili, vitlök och basilika
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Fredag:

  1. Geang Phed Moo -Röd curry med fläsk, bambuskott, gröna ärtor och basilika
  2. Pad Graaprao Neua– Wokad nötfärs, paprika, lök, morötter, basilika, chili och vitlök
  3. Mie Goreng Kyckling –Kryddstarkt wokade äggnudlar med kyckling, vitkål och morötter
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar
Scroll to Top