Lunch meny V. 2

Måndag:

1. Gaeng Phed Neua –Röd curry med nötkött, grönsaker och kokosmjölk

2. Pad Graaprao Moo – Wokad fläsk, basilika, lök, morot, chili och vitlök

3. Pad Thai Gai –Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg

4. Poh Pia Thod –Vårrullar

Tisdag:

1. Gaeng Pa Gai – Röd curry med kyckling och grönsaker

2. Khao Moo Daeng –Ris med grillad fläsk och sås

3.Pad Si Ew Moo –Wokade risnudlar med fläsk, grönsaker och ägg

4. Poh Pia Thod –Vårrullar

Onsdag:

1. Gaeng Kheow Wan Moo –Grön curry med fläsk, grönsaker och kokosmjölk

2. Satay Gai –Kyckling grillspett med jordnötssås

3. Pad Mi Sou –Stekta äggnudlar med grillad fläsk och grönsaker

4. Poh Pia Thod –Vårrullar

Torsdag:

1. Gaeng Panaeng Gai –Panaeng curry med fläsk och kokosmjölk

2. Wokad kyckling och grönsaker med jordnötssås

3. Mie Goreng Moo –Kryddstakt friterade äggnudlar med fläsk

4. Poh Pia Thod –Vårrullar

Fredag:

1. Gaeng Massaman Neua –Massaman curry nötkött, grönsaker och kokosmjölk

2. Khao Mun Gai –Ris kokat med kycklingbuljong och kyckling

3. Pad Kee Mao Moo –Stekta nudlar med fläsk, chili, vitlök och basilika

4. Poh Pia Thod –Vårrullar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top