TANT NORRA Lunch meny för vecka 13
Måndag:
- Grön curry med kyckling, kokosmjölk, bamboskott, thai basilika och ångkokat ris
- Wokad marinerade fläsk bitar med röd curry pasta, gröna bönor och ångkokat ris
- Pad Thai Gai – Wokade risnudlar med kyckling, vit kål, skivade morötter och stekt ägg med hemlagad pad thai sås
- Friterat wonton med fyllning av fläskfärs, hackade morötter och gröna bönor
Tisdag:
- Röd curry med kyckling, färsk ananas och ångkokat ris
- Moo Grab Pad Pack-Wokad grillat knaprigt sidfläsk med broccoli, morot, paprika i ostron sås och ångkokat ris
- Mie Goreng Gai –Kryddstakt wokade äggnudlar med kyckling, vit kål, skivade morötter och stekt ägg
- Friterat wonton med fyllning av fläskfärs, hackade morötter och gröna bönor
Onsdag:
- Geang Kaari Gai- Gul curry kyckling med potatis och tomat
- Khao Moo Daeng –Ris med grillad fläsk och sås
- Spaghetti Kee Mao Moo –Stekt spaghetti med fläsk, grönsaker och chilli
- Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning
Take Away : Låda S 65 kr, Låda M 80 kr
Servering: 99 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka
Torsdag:
- Gaeng Pa Nue- Röd curry med nötkött och grönsaker
- Szechuan Kyckling -Wokad kyckling med stark sås och grönsaker
- Yakisoba Moo- Wokade nudlar med grönsaker och fläsk
- Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning
Fredag:
- Gaeng Panaeng Moo –Panaeng curry med fläsk och kokosmjölk
- Pad Graaprao Neua – Wokad nötkött, basilika, lök, morot, chili och vitlök
- Pad Si Ew Gai –Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
- Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning
Take Away : Låda S 65 kr, Låda M 80 kr
Servering: 99 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka