Tant Norra Lunch meny för vecka 3
Måndag:
- Gaeng Kheow Wan Neua – Grön curry med nötkött och kokosmjölk
- Pad Nam Prig Phao- Wokade fläsk med paprika, lök, chiliolja
- Pad Thai Gai – Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
- Geuw Thod– Friterat wonton med fläsk fyllning
Tisdag:
- Gaeng Gai Sapparot- Röd curry med kyckling, ananas och kokosmjölk
- Pad Khing Moo- Wokad fläsk med ingefära och grönsaker
- Bamee Geuw Moo Daeng- Ägg nudlar och wonton med grillad fläsk
- Geuw Thod– Friterat wonton med fläsk fyllning
Onsdag:
- Gaeng Panaeng Neua – Panaeng curry med nötkött, kokosmjölk
- Pad Wonsen Graaprao Moo – Wokade glasnudlar med fläsk, basilika, chili och vitlök
- Pad Si Ew Gai –Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
- Geuw Thod– Friterat wonton med fläsk fyllning
Torsdag:
- Gaeng Kaari Gai- Gul curry kyckling med potatis, tomat
- Biff med bambuskott- Wokad nötkött med bambuskott och champinjoner
- Tant Norra Nudlar-Egen tillverkade färska ris nudlar med fläskfärs
- Geuw Thod– Friterat wonton med fläsk fyllning
Fredag:
- Gaeng Pa Lok Tjinn- Röd curry med flälskbullar och grönsaker
- Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong och friterad kyckling
- Mie Goreng Gai –Kryddstakt friterade äggnudlar med kyckling
- Geuw Thod– Friterat wonton med fläsk fyllning
Take Away : Låda s 65 kr , Låda m 80 kr
Servering: 99 kr inkl. läsk, kaffe och kaka