Meny för vecka 3

Tant Norra Lunch meny för vecka 3

Måndag:

  1. Gaeng Kheow Wan Neua – Grön curry med nötkött och kokosmjölk
  2. Pad Nam Prig Phao- Wokade fläsk med paprika, lök, chiliolja
  3. Pad Thai Gai – Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
  4. Geuw Thod– Friterat wonton med fläsk fyllning

Tisdag:

  1. Gaeng Gai Sapparot- Röd curry med kyckling, ananas och kokosmjölk
  2. Pad Khing Moo- Wokad fläsk med ingefära och grönsaker
  3. Bamee Geuw Moo Daeng- Ägg nudlar och wonton med grillad fläsk
  4. Geuw Thod– Friterat wonton med fläsk fyllning

Onsdag:

  1. Gaeng Panaeng Neua – Panaeng curry med nötkött, kokosmjölk
  2. Pad Wonsen Graaprao Moo – Wokade glasnudlar med fläsk, basilika, chili och vitlök
  3. Pad Si Ew Gai –Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
  4. Geuw Thod– Friterat wonton med fläsk fyllning

Torsdag:

  1. Gaeng Kaari Gai- Gul curry kyckling med potatis, tomat
  2. Biff med bambuskott- Wokad nötkött med bambuskott och champinjoner
  3. Tant Norra Nudlar-Egen tillverkade färska ris nudlar med fläskfärs
  4. Geuw Thod– Friterat wonton med fläsk fyllning

Fredag:

  1. Gaeng Pa Lok Tjinn- Röd curry med flälskbullar och grönsaker
  2. Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong och friterad kyckling
  3. Mie Goreng Gai –Kryddstakt friterade äggnudlar med kyckling
  4. Geuw Thod– Friterat wonton med fläsk fyllning

Take Away : Låda s 65 kr , Låda m 80 kr

Servering: 99 kr inkl. läsk, kaffe och kaka

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top