Meny för vecka 4

TANT NORRA Lunch meny för vecka 4

Måndag:

  1. Geang Massaman Neua- Massaman curry nötkött, potatis, lök och jordnötter
  2. Moo Pad Prik Thai Damm – wokad fläsk med svart peppar och grönsaker
  3. Pad Thai Gai – Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Tisdag:

  1. Geang Kheow Wan Gai- Grön curry med kyckling
  2. Moo Grab Pad Pack-Wokad grönsaker med knaprigt sidfläsk
  3. Mie Goreng Gai –Kryddstakt wokade äggnudlar med fläsk
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Onsdag:

  1. Geang Phed Moo- Röd curry fläsk med bambuskott, gröna ärtor,
  2. Pad Prew wan-Wokad söt och sur kyckling med grönsaker
  3. Pad macaroni Gai-Stekta makaroner med kyckling
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Torsdag:

  1. Gaeng Pa Nue- Röd curry med nötkött och grönsaker
  2. Khao Mok Gai- Indiskt gult ris med kyckling
  3. Kanom Jeen Nam Ya Gai – Kyckling curry med ris nudlar
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Fredag:

  1. Gaeng Panaeng Moo–Panaeng curry med fläsk och kokosmjölk
  2. Gai Pad Medmamuang- Wokad kyckling med grönsaker och cashewnötter
  3. Curry nudlar med nötkött
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Take Away : Låda s 65 kr , Låda m 80 kr

Servering: 99 kr inkl läsk, kaffe och hembaka kaka

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top