VECKA 47, 2018
1.Kanom Jeen Nam Ya- Fisk curry med ris nudlar
2.Pad Khing Gai- Wokade kyckling med ingefära och grönsaker
3.Pad Thai Gai – Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker
och ägg
4.Schnitzel med krämig champinjonsås och potatis
Tisdag
1.Geang Muslor Sapparot- Röd curry med musslor och ananas
2.Pad Nam Prig Phao- Wokade fläsk med paprika, lök, chiliolja
3.Yakisoba Gai- Wokade nudlar med grönsaker och kyckling
4.Raggmunk med fläsk och lingonsylt
Onsdag
1.Geang Kheow Wan Neua- Grön curry med nötkött
2.Kai Yat Sai- Thai omelett med fläsk, tomat, lök och ärter
3.Pad Spagetti Kee Mao – Stekt spagetti med kyckling, chili, vitlök och basilika
4.Pasta med rökt lax
Torsdag
1. Geang Phed Moo- Röd curry fläsk med bambuskott, gröna ärter,
2.Gai Pad Medmamuang- Wokad kyckling med grönsaker och cashewnötter
3.3.Pad Si Ew Gai- Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
4.Bakad Makaron och Ost
Fredag
1.Geang Phed Gai – Röd curry kyckling med bambuskott och basilika
2.Pad Wonsen Gai- Wokade glasnudlar med kyckling, grönsaker
3.Khao Soi- Northern Style Thai Coconut Curry Noodle Soup
4.Lammgryta
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt
Take Away : Låda s 65 kr, Låda med 80 kr
Servering: 99 kr inkl läsk, kaffe och hembakat kaka