Lunchmeny för vecka 50

Lunch meny för vecka 50

Måndag:

  1. Geang Phed Neua -Röd curry med nötkött, bambuskott, gröna ärtor och basilika
  2. Khao Mun Gai –Ris kokat med kycklingbuljong och kyckling
  3. Pad Thai Gai- Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Tisdag:

  1. Geang Kheow Wan Moo – Grön curry med fläsk
  2. Khao Moo Daeng- Ris med grillad fläsk och sås
  3. Pad Si Ew Gai- Wokade risnudlar med kyckling , grönsaker och ägg
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Onsdag:

  1. Geang Panaeng Kyckling – Panaeng curry med kyckling, kokosmjölk
  2. Biff med bambuskott- Wokad nötkött med bambuskott och champinjoner
  3. Pad Mi Sou- Stekta äggnudlar med grillad fläsk och grönsaker
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Torsdag:

  1. Geang Gai Sapparot- Röd curry med kyckling, ananas och basilika
  2. Pad Wonsen Moo- Wokade glasnudlar med fläsk, grönsaker
  3. Tant Norra Nudlar-Ångkokade färska ris nudlar med fläskfärs och räkor
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Fredag:

  1. Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kyckling buljong och friterad kyckling
  2. Pad Prig Tua- Wokad fläsk med grön bönor
  3. Pad Spagetti Kee Mao – Stekt spagetti med kyckling , chili, vitlök och basilika
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Take Away : Låda s 65 kr , Låda m 80 kr

Servering: 99 kr inkl. läsk, kaffe och kaka

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top