Tant Norra Lunch meny för vecka 12
Måndag:
- Gaeng Panaeng Neua –Panaeng curry med nötkött och kokosmjölk
- Gai Pad Medmamuang– Wokad kyckling med grönsaker och cashewnötter
- Pad Thai Gai – Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Tisdag:
- Geang Kheow Wan Moo– Grön curry med fläsk, bambuskott och kokosmjölk
- Biff med bambuskott– Wokad nötkött med bambuskott och champinjoner
- Pad Mi Sou– Stekta äggnudlar med grillad fläsk och grönsaker
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Onsdag:
- Geang Phed Neua -Röd curry med nötkött, bambuskott, gröna ärtor och kokosmjölk
- Wokad kyckling med grönsaker och curry
- Pad Si Ew Moo –Wokade risnudlar med fläsk, grönsaker och ägg
- Poh Pia Thod –Vårrullar
Take Away : Låda S 65 kr, Låda M 80 kr
Servering: 99 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka
Torsdag:
- Gaeng Massaman Neua– Massaman curry nötkött, potatis, lök och jordnötter
- Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kyckling buljong och friterad kyckling
- Yakisoba Gai– Wokade nudlar med grönsaker och kyckling
- Poh Pia Thod –Vårrullar
Fredag:
- Gaeng Pa Moo– Röd curry med fläsk och grönsaker
- Pad Nam Prig Phao– Wokade fläsk med paprika, lök, chiliolja
- Mie Goreng Gai –Kryddstakt wokade äggnudlar med kyckling
- Poh Pia Thod –Vårrullar
Take Away : Låda S 65 kr, Låda M 80 kr
Servering: 99 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka