Tant Norra Lunch meny för vecka 14
Måndag:
- Gaeng Massaman Neua– Massaman curry nötkött, potatis, lök och jordnötter
- Pad Khing Moo– Wokad fläsk med ingefära och grönsaker
- Pad Thai Gai – Wokade risnudlar med kycklingfilé, grönsaker och ägg
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Tisdag:
- Gaeng Panaeng Moo –Panaeng curry med fläsk och kokosmjölk
- Mongolian Biff-Wokad biff med sallad lök och sås
- Yakisoba Gai– Wokade nudlar med grönsaker och kycklingfilé
- Poh Pia Thod –Vårrullar
Onsdag:
- Gaeng Pa Moo– Röd curry med fläsk och grönsaker
- Khao Mun Gai Thod –Ris kokat med kyckling buljong och friterad kycklingfilé
- Pad Mi Sou– Stekta äggnudlar med grillad fläsk och grönsaker
- Poh Pia Thod –Vårrullar
Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr
Servering: 90 kr inkl. sallad, läsk, kaffe och hembakad kaka
Torsdag:
- Geang Kheow Wan Neua– Grön curry med nötkött, bambuskott och kokosmjölk
- Wokad med grön chilli och lök
- Kee Mao Nudlar– Stekta nudlar med fläsk , chili, vitlök och basilika
- Poh Pia Thod –Vårrullar
Fredag:
- Geang Phed Moo -Röd curry med fläsk, bambuskott, gröna ärtor och basilika
- Cashew Kyckling
- Pad Si Ew Gai –Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
- Poh Pia Thod –Vårrullar
Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr
Servering: 90 kr inkl. sallad, läsk, kaffe och hembakad kaka