TANT NORRA Lunch meny för vecka 15
Måndag:
- Gaeng Kheow Wan Moo –Grön curry med fläsk, bambuskott, basilika och kokosmjölk
- Szechuan Kyckling -Wokad kyckling med stark sås och grönsaker
- Pad Thai Gai – Wokade risnudlar med kyckling, vit kål, skivade morötter och stekt ägg med hemlagad pad thai sås
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Tisdag:
- Gaeng Pa Gai – Röd curry med kyckling, aubergine, morot, kaempfer och basilika
- Bifff med broccoli i ostronsås
- Yakisoba Moo– Wokade nudlar med grönsaker och fläsk
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Onsdag:
- Geang Kaari Gai– Gul curry kyckling med potatis och lök
- Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kyckling buljong, friterad kyckling och ingefärasås
- Pad Si Ew Moo –Wokade risnudlar med fläsk, broccoli, vit kål och ägg
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Take Away : Låda s 65 kr , Låda m 80 kr
Servering: 99 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka
Torsdag:
- Gaeng Gai Sapparot– Röd curry med kyckling och ananas
- Wokad fläsk, lök, morot med räkpasta
- Tant Norra Nudlar-Ångkokade färska ris nudlar med fläskfärs, böngroddar
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Fredag:
- Geang Panaeng Neua – Panaeng curry med nötkött, kokosmjölk
- Pad Nam Prig Phao– Wokade fläsk med paprika, lök, chiliolja
- Pad Spagetti Kee Mao – Stekt spagetti med kyckling , chili, vitlök och basilika
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Take Away : Låda s 60 kr , Låda m 75 kr
Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka