Lunch meny för vecka 16

TANT NORRA Lunch meny för vecka 16

Måndag:

  1. Geang Panaeng Moo – Panaeng curry med fläsk och kokosmjölk
  2. Satay Gai –Kyckling grillspett med jordnötssås
  3. Pad Thai Gai – Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Tisdag:

  1. Gaeng Pa Nue– Röd curry med nötkött och grönsaker
  2. Moo Grab Pad Pack-Wokade grönsaker med knaprigt sidfläsk
  3. Mie Goreng Gai –Kryddstakt wokade äggnudlar med fläsk
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Onsdag:

  1. Gaeng Kheow Wan Gai– Grön curry med kyckling
  2. Khao Mun Gai Thod –Ris kokat med kyckling buljong och friterad kycklingfilé
  3. Kee Mao Nudlar- Stekta nudlar med kyckling, grönsaker och chilli
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Torsdag:

  1. Geang Kaari Gai– Gul curry kyckling med potatis och tomat
  2. Pad Graaprao Moo– Wokad fläsk, basilika, chili ,vitlök
  3. Wokade risnudlar med fläsk, paprika, lök och chiliolja

Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr

Servering: 90 kr inkl. sallad, läsk, kaffe och hembakad kaka

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top