TANT NORRA Lunch meny för vecka 16
Måndag:
- Geang Panaeng Moo – Panaeng curry med fläsk och kokosmjölk
- Satay Gai –Kyckling grillspett med jordnötssås
- Pad Thai Gai – Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Tisdag:
- Gaeng Pa Nue– Röd curry med nötkött och grönsaker
- Moo Grab Pad Pack-Wokade grönsaker med knaprigt sidfläsk
- Mie Goreng Gai –Kryddstakt wokade äggnudlar med fläsk
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Onsdag:
- Gaeng Kheow Wan Gai– Grön curry med kyckling
- Khao Mun Gai Thod –Ris kokat med kyckling buljong och friterad kycklingfilé
- Kee Mao Nudlar- Stekta nudlar med kyckling, grönsaker och chilli
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Torsdag:
- Geang Kaari Gai– Gul curry kyckling med potatis och tomat
- Pad Graaprao Moo– Wokad fläsk, basilika, chili ,vitlök
- Wokade risnudlar med fläsk, paprika, lök och chiliolja
Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr
Servering: 90 kr inkl. sallad, läsk, kaffe och hembakad kaka