Lunch meny för vecka 18

Tant Norra Lunch meny för vecka 18

Måndag:

  1. Gaeng Panaeng Moo –Panaeng curry med fläsk och kokosmjölk
  2. Pad Prig Tua– Wokad marinerade fläsk bitar med röd curry pasta, gröna bönor och ångkokat ris
  3. Pad Thai Gai – Wokade risnudlar med kyckling, vit kål, skivade morötter och stekt ägg med hemlagad pad thai sås
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Tisdag:

  1. Gaeng Massaman Neua– Massaman curry nötkött, potatis, lök och jordnötter
  2. Pad Nam Prig Phao– Wokade fläsk med paprika, lök, chiliolja
  3. Pad Si Ew Moo– Wokade risnudlar med fläsk , grönsaker och ägg
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr

Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka

Torsdag:

  1. Gaeng Gai Sapparot– Röd curry med kyckling, ananas och kokosmjölk
  2. Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong och friterad kyckling
  3. Kee Mao Nudlar– Stekta risnudlar med fläsk , chili, vitlök och basilika
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Fredag:

  1. Gaeng Pa Neua– Röd curry med nötkött, och grönsaker
  2. Apelsin Kyckling– Friterad kyckling i apelsinsås
  3. Pad Mie Korat –Wokade risnudlar med fläsk, morötter och stark sås
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr

Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top