Tant Norra Lunch meny för vecka 18
Måndag:
- Gaeng Panaeng Moo –Panaeng curry med fläsk och kokosmjölk
- Pad Prig Tua– Wokad marinerade fläsk bitar med röd curry pasta, gröna bönor och ångkokat ris
- Pad Thai Gai – Wokade risnudlar med kyckling, vit kål, skivade morötter och stekt ägg med hemlagad pad thai sås
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Tisdag:
- Gaeng Massaman Neua– Massaman curry nötkött, potatis, lök och jordnötter
- Pad Nam Prig Phao– Wokade fläsk med paprika, lök, chiliolja
- Pad Si Ew Moo– Wokade risnudlar med fläsk , grönsaker och ägg
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr
Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka
Torsdag:
- Gaeng Gai Sapparot– Röd curry med kyckling, ananas och kokosmjölk
- Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong och friterad kyckling
- Kee Mao Nudlar– Stekta risnudlar med fläsk , chili, vitlök och basilika
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Fredag:
- Gaeng Pa Neua– Röd curry med nötkött, och grönsaker
- Apelsin Kyckling– Friterad kyckling i apelsinsås
- Pad Mie Korat –Wokade risnudlar med fläsk, morötter och stark sås
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr
Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka