Lunch meny för vecka 19

TANT NORRA Lunch meny för vecka 19

Måndag:

  1. Gaeng Kheow Wan Gai– Grön curry med kycklingfilé, bambuskott och kokosmjölk
  2. Mongolian Biff-Wokad biff med sallad lök och sås
  3. Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
  4. Lasagne

Tisdag:

  1. Gaeng Gai Sapparot– Röd curry med kyckling, ananas och kokosmjölk
  2. Poh Pia Thod– Vårrullar
  3. Pad Mie Korat –Wokade risnudlar med fläsk, morötter, ägg och stark sås
  4. Ugnsstekt falukorv med potatismos, handskalad

Onsdag:

  1. Gaeng Kaari Gai– Gul curry kyckling med potatis, lök och tomat
  2. Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong och friterad kyckling
  3. Yakisoba Moo– Wokade ägg nudlar med fläsk och grönsaker
  4. Pasta Bolognese

Torsdag:

  1. Gaeng Pa Nue– Röd curry med nötkött och grönsaker
  2. Satay Gai –Kyckling grillspett med jordnötssås
  3. Mie Goreng Moo –Kryddstakt wokade äggnudlar med fläsk, vitkål och morötter
  4. Fläskfilégryta med bacon, champinjoner och kokt potatis

Fredag:

  1. Gaeng Panaeng Moo – Panaeng curry med fläsk och röd chili
  2. Poh Pia Thod– Vårrullar
  3. Kee Mao Nudlar– Stekta risnudlar med fläsk , chili, vitlök och basilika
  4. Panerad fläskschnitzel med stekt potatis och bearnaisesås

Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr

Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka

Scroll to Top