TANT NORRA Lunch meny för vecka 19
Måndag:
- Gaeng Kheow Wan Gai– Grön curry med kycklingfilé, bambuskott och kokosmjölk
- Mongolian Biff-Wokad biff med sallad lök och sås
- Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
- Lasagne
Tisdag:
- Gaeng Gai Sapparot– Röd curry med kyckling, ananas och kokosmjölk
- Poh Pia Thod– Vårrullar
- Pad Mie Korat –Wokade risnudlar med fläsk, morötter, ägg och stark sås
- Ugnsstekt falukorv med potatismos, handskalad
Onsdag:
- Gaeng Kaari Gai– Gul curry kyckling med potatis, lök och tomat
- Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong och friterad kyckling
- Yakisoba Moo– Wokade ägg nudlar med fläsk och grönsaker
- Pasta Bolognese
Torsdag:
- Gaeng Pa Nue– Röd curry med nötkött och grönsaker
- Satay Gai –Kyckling grillspett med jordnötssås
- Mie Goreng Moo –Kryddstakt wokade äggnudlar med fläsk, vitkål och morötter
- Fläskfilégryta med bacon, champinjoner och kokt potatis
Fredag:
- Gaeng Panaeng Moo – Panaeng curry med fläsk och röd chili
- Poh Pia Thod– Vårrullar
- Kee Mao Nudlar– Stekta risnudlar med fläsk , chili, vitlök och basilika
- Panerad fläskschnitzel med stekt potatis och bearnaisesås
Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr
Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka