Lunch meny för vecka 2

Lunch meny för vecka 2

Tisdag:

  1. Panaeng curry med fläsk och kokosmjölk
  2. Apelsin Kyckling– Friterad kyckling i apelsinsås
  3. Mie Goreng –Kryddstakt wokade äggnudlar med kyckling, vitkål och morötter
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Onsdag:

  1. Gaeng Gai Sapparot– Röd curry med kyckling, ananas och kokosmjölk
  2. Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong, friterad kyckling och ingefära sås
  3. Shanghai Nudlar –Stekta Shanghai nudlar med fläsk, salladkål och salladlök
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Torsdag:

  1. Röd curry med nötkött, bambuskott, chili, basilika och kokosmjölk
  2. Satay Gai –Grillad kyckling innerfilé med jordnötssås
  3. Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Fredag:

  1. Grön curry med fläsk, bambuskott och kokosmjölk
  2. Gai Pad Medmamuang– Wokad kyckling med grönsaker och cashewnötter
  3. Kee Mao Nudlar– Stekta nudlar med kyckling , chili, vitlök och basilika
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr

Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka

0725291408

À la carte

  1. Vårrullar 4st / 60 kr
  1. Kyckling Satay med jordnötssås 80 kr
  1. Kyckling med cashewnötter 80 kr
  1. Kung Pao –Wokad kyckling, paprika, salladslök och jordnötter 80 kr
  1. Yakiniku – Strimlad nöt innanlår, salladslök med söt sojasås 90 kr
  1. Kyckling eller fläsk med thaibasilika 80 kr
  1. Pad Thai med kyckling eller fläsk 80 kr
  1. Chow Mein –Stekta äggnudlar med kyckling och grönsaker 80 kr
  1. Stekt ris med kyckling eller fläsk och grönsaker 80 kr

10.Stekt ris med räkor 90 kr

Dryck ingår inte i priset

Scroll to Top