Lunch meny för vecka 2
Tisdag:
- Panaeng curry med fläsk och kokosmjölk
- Apelsin Kyckling– Friterad kyckling i apelsinsås
- Mie Goreng –Kryddstakt wokade äggnudlar med kyckling, vitkål och morötter
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Onsdag:
- Gaeng Gai Sapparot– Röd curry med kyckling, ananas och kokosmjölk
- Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong, friterad kyckling och ingefära sås
- Shanghai Nudlar –Stekta Shanghai nudlar med fläsk, salladkål och salladlök
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Torsdag:
- Röd curry med nötkött, bambuskott, chili, basilika och kokosmjölk
- Satay Gai –Grillad kyckling innerfilé med jordnötssås
- Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Fredag:
- Grön curry med fläsk, bambuskott och kokosmjölk
- Gai Pad Medmamuang– Wokad kyckling med grönsaker och cashewnötter
- Kee Mao Nudlar– Stekta nudlar med kyckling , chili, vitlök och basilika
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr
Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka
0725291408
À la carte
- Vårrullar 4st / 60 kr
- Kyckling Satay med jordnötssås 80 kr
- Kyckling med cashewnötter 80 kr
- Kung Pao –Wokad kyckling, paprika, salladslök och jordnötter 80 kr
- Yakiniku – Strimlad nöt innanlår, salladslök med söt sojasås 90 kr
- Kyckling eller fläsk med thaibasilika 80 kr
- Pad Thai med kyckling eller fläsk 80 kr
- Chow Mein –Stekta äggnudlar med kyckling och grönsaker 80 kr
- Stekt ris med kyckling eller fläsk och grönsaker 80 kr
10.Stekt ris med räkor 90 kr
Dryck ingår inte i priset