Lunch meny för vecka 20

TANT NORRA Lunch meny för vecka 20

Måndag:

  1. Tom Kha Gai-Kokosmjölks soppa med kyckling, citrongräs, galanga och chili
  2. Moo Pad Kra Tiem Prik Thai– Stekt fläsk med lök , vitlök och svartpepper
  3. Pad Thai Gai – Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
  4. Grön Curry Lasagne

Tisdag:

  1. Gaeng Pa Moo– Röd curry med fläsk och grönsaker
  2. Poh Pia Thod– Vårrullar
  3. Pad Spagetti Kee Mao – Stekt spagetti med kyckling , chili, vitlök och basilika
  4. Pannbiffarna med löksås och kokt potatis

Onsdag:

  1. Gaeng Panaeng Gai –Panaeng curry med kyckling och kokosmjölk
  2. Khao Mun Gai –Ris kokat med kyckling buljong och kok kycklingfilè
  3. Wokade risnudlar med fläsk, paprika, lök och chiliolja
  4. Pasta Alfredo med kyckling

Torsdag:

  1. Geang Kheow Wan Moo– Grön curry med fläsk, bambuskott och kokosmjölk
  2. Poh Pia Thod– Vårrullar
  3. Pad Mie Korat –Wokade risnudlar med kyckling, morötter, ägg och stark sås
  4. Potatisgratäng med köttfärssås

Fredag:

  1. Geang Phed Neua -Röd curry med nötkött, bambuskott, gröna ärtor och kokosmjölk
  2. Gai Pad Medmamuang– Wokad kyckling med grönsaker och cashewnötter
  3. Mie Goreng Gai –Kryddstakt wokade äggnudlar med kyckling, vitkål och morötter
  4. Sloppy Joe Mac`s Cheese Makaronilåda med köttfärssås och ost

Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr

Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka

072 529 1408

Scroll to Top