TANT NORRA Lunch meny för vecka 21
Måndag:
- Geang Gai Sapparot– Röd curry med kyckling och ananas
- Pad Graaprao Moo– Wokad fläsk, basilika, chili ,vitlök
- Pad Thai Gai – Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
- Potatisgratäng med köttfärs
Tisdag:
- Gaeng Massaman Neua– Massaman curry nötkött, potatis, lök och jordnötter
- Poh Pia Thod– Vårrullar
- Lo Mein Nudlar –Stekta ägg nudlar med kyckling, selleri, morötter och salladlslök
- Krämig kasslergratäng med pasta
Onsdag:
- Gaeng Kheow Wan Gai– Grön curry med kycklingfilé, bambuskott, basilika och kokosmjölk
- Khao Mun Gai Thod –Ris kokat med kyckling buljong och friterad kyckling
- Pad Mie Korat –Wokade risnudlar med fläsk, morötter, ägg och stark sås
- Italiensk Ugnsstekt Falukorv med potatismos
Torsdag:
- Gaeng Panaeng Moo –Panaeng curry med fläsk och kokosmjölk
- Satay Gai –Kyckling grillspett med jordnötssås
- Mie Goreng Moo –Kryddstakt wokade äggnudlar med fläsk, vitkål och morötter
- Torskgratäng och kokt potatis
Fredag:
- Gaeng Pa Nue– Röd curry med nötkött och grönsaker
- Szechuan Kyckling -Wokad kyckling med stark sås och grönsaker
- Pad Spagetti Kee Mao – Stekt spagetti fläsk , chili, vitlök och basilika
- Baconlindad kycklingfilé med potatis
Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr
Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka