TANT NORRA Lunch meny för vecka 35
Måndag:
- Geang Phed Neua -Röd curry med nötkött, bambuskott, gröna ärtor och kokosmjölk
- Gai Pad Medmamuang– Wokad kyckling med grönsaker och cashewnötter
- Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Tisdag:
- Geang Kheow Wan Gai– Grön curry med kyckling, bambuskott och kokosmjölk
- Biff med bambuskott– Wokad nötkött med bambuskott och champinjoner
- Yakisoba Gai– Wokade nudlar med grönsaker och kycklingfilé
- Poh Pia Thod –Vårrullar
Onsdag:
- Gaeng Panaeng Moo –Panaeng curry med fläsk och kokosmjölk
- Khao Mun Gai Thod –Ris kokat med kyckling buljong och friterad kyckling
- Lo Mein Nudlar –Stekta ägg nudlar med kyckling, selleri, morötter och salladlslök
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Torsdag:
- Gaeng Pa Gai – Röd curry med kyckling, aubergine, morot, kaempfer och basilika
- Satay Gai –Kyckling grillspett med jordnötssås
- Kee Mao Nudlar– Stekta nudlar med fläsk , chili, vitlök och basilika
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Fredag:
- Gaeng Massaman Neua– Massaman curry nötkött, potatis, lök och jordnötter
- Kai Tod sås makam -Friterad kyckling med tamarind sås
- Mie Goreng Moo –Kryddstakt wokade äggnudlar med fläsk, vitkål och morötter
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr
Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka