Lunch meny för vecka 35

TANT NORRA Lunch meny för vecka 35

Måndag:

  1. Geang Phed Neua -Röd curry med nötkött, bambuskott, gröna ärtor och kokosmjölk
  2. Gai Pad Medmamuang– Wokad kyckling med grönsaker och cashewnötter
  3. Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
  4. Poh Pia Thod- Vårrullar

Tisdag:

  1. Geang Kheow Wan Gai– Grön curry med kyckling, bambuskott och kokosmjölk
  2. Biff med bambuskott– Wokad nötkött med bambuskott och champinjoner
  3. Yakisoba Gai– Wokade nudlar med grönsaker och kycklingfilé
  4. Poh Pia Thod –Vårrullar

Onsdag:

  1. Gaeng Panaeng Moo –Panaeng curry med fläsk och kokosmjölk
  2. Khao Mun Gai Thod –Ris kokat med kyckling buljong och friterad kyckling
  3. Lo Mein Nudlar –Stekta ägg nudlar med kyckling, selleri, morötter och salladlslök
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Torsdag:

  1. Gaeng Pa Gai – Röd curry med kyckling, aubergine, morot, kaempfer och basilika
  2. Satay Gai –Kyckling grillspett med jordnötssås
  3. Kee Mao Nudlar– Stekta nudlar med fläsk , chili, vitlök och basilika
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Fredag:

  1. Gaeng Massaman Neua– Massaman curry nötkött, potatis, lök och jordnötter
  2. Kai Tod sås makam -Friterad kyckling med tamarind sås
  3. Mie Goreng Moo –Kryddstakt wokade äggnudlar med fläsk, vitkål och morötter
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr

Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka

Scroll to Top