Tant Norra Lunch meny för vecka 46
Måndag:
- Geang Panaeng Moo – Panaeng curry med fläsk, kokosmjölk
- Wokad nötkött med chilli
- Pad Thai Gai- Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
- Lasagne
Tisdag:
- Geang Kheow Wan Neua- Grön curry med nötkött
- Khao Moo Daeng- Ris med grillad fläsk och sås
- Pad Si Ew Gai- Wokade risnudlar med kyckling , grönsaker och ägg
- Raggmunk med fläsk och lingonsylt
Onsdag:
- Geang Phed Moo- Röd curry fläsk med bambuskott, gröna ärtor, basilika och ris
- Gai Pad Medmamuang- Wokad kyckling med grönsaker och cashewnötter
- Pad Mi Sou- Stekta äggnudlar med grillad fläsk och grönsaker
- Pannbiff med klyftpotatis och stekt lök i gräddsås
Torsdag:
- Pad Graaprao Moo Krab – Wokad knaprigt sidfläsk, basilika, chili ,vitlök och ris
- Satay Gai- Grillad Kyckling med jordnötssås
- Kee Mao Nudlar- Stekta nudlar med fläsk , chili, vitlök och basilika
- Ärtsoppa med pannkakor
Fredag:
- Geang Kheow Wan Moo – Grön curry med fläsk
- Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong och friterad kyckling
- Pad Thai Gai- Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
- Falukorv i ugn med hemmagjort potatismos
Take Away : Låda s 65 kr , Låda m 80 kr
Servering: 99 kr inkl. läsk, kaffe och kaka