Lunch meny för vecka 47

Tant Norra Lunch meny för vecka 47

Måndag:

  1. Geang Phed Neua -Röd curry med fläsk, bambuskott, gröna ärtor och basilika
  2. Szechuan kyckling -Wokad kyckling med stark sås och grönsaker
  3. Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Tisdag:

  1. Gaeng Gai Sapparot– Röd curry med kyckling, ananas och kokosmjölk
  2. Apelsin Kyckling– Friterad kyckling i apelsinsås
  3. Lo Mein Nudlar –Stekta ägg nudlar med fläsk, selleri, morötter och salladslök
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Onsdag:

  1. Geang Kaari Gai– Gul curry kyckling med potatis och tomat
  2. Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong och friterad kyckling
  3. Pad Kee Mao – Stekt risnudlar med fläsk , chili, vitlök och basilika
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Torsdag:

  1. Gaeng Pa Gai – Röd curry med kyckling och grönsaker
  2. Satay Gai –Grillad kyckling innerfilé med jordnötssås
  3. Yakisoba Moo– Wokade nudlar med grönsaker och fläsk
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Fredag:

  1. Geang Kheow Wan Gai– Grön curry med kyckling, bambuskott och kokosmjölk
  2. Biff med bambuskott- Wokad nötkött med bambuskott och champinjoner
  3. Mie Goreng Moo –Kryddstakt wokade äggnudlar med fläsk, vitkål och morötter
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr

Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka

0725291408

Scroll to Top