Lunch meny för vecka 48

Tant Norra Lunch meny för vecka 48

Måndag:

  1. Geang Panaeng Neua – Panaeng curry med nötkött, kokosmjölk
  2. Pad Graaprao Gai– Wokad kyckling, paprika, lök, morötter, basilika, chili och vitlök
  3. Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Tisdag:

  1. Gaeng Pa Gai– Röd curry med kyckling, grönsaker
  2. Kai Tod sås makam -Friterad kyckling med tamarind sås
  3. Yakisoba Moo– Wokade äggnudlar med fläsk och grönsaker
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Onsdag:

  1. Geang Phed Moo -Röd curry med fläsk, bambuskott, gröna ärtor och basilika
  2. Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong, friterad kyckling och ingefära sås
  3. Kee Mao Nudlar– Stekta nudlar med kyckling , chili, vitlök och basilika
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Torsdag:

  1. Geang Kaari Gai– Gul curry kyckling med potatis och tomat
  2. Satay Gai –Grillad kyckling innerfilé med jordnötssås
  3. Mie Goreng Moo –Kryddstakt wokade äggnudlar med fläsk, vitkål och morötter
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Fredag:

  1. Gaeng Gai Sapparot– Röd curry med kyckling, ananas och kokosmjölk
  2. Gai Pad Medmamuang– Wokad kyckling med grönsaker och cashewnötter
  3. Lo Mein Nudlar –Stekta ägg nudlar med fläsk, bambuskott, selleri och morötter
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr

Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka

Scroll to Top