Tant Norra Lunch meny för vecka 48
Måndag:
- Geang Panaeng Neua – Panaeng curry med nötkött, kokosmjölk
- Pad Graaprao Gai– Wokad kyckling, paprika, lök, morötter, basilika, chili och vitlök
- Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Tisdag:
- Gaeng Pa Gai– Röd curry med kyckling, grönsaker
- Kai Tod sås makam -Friterad kyckling med tamarind sås
- Yakisoba Moo– Wokade äggnudlar med fläsk och grönsaker
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Onsdag:
- Geang Phed Moo -Röd curry med fläsk, bambuskott, gröna ärtor och basilika
- Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong, friterad kyckling och ingefära sås
- Kee Mao Nudlar– Stekta nudlar med kyckling , chili, vitlök och basilika
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Torsdag:
- Geang Kaari Gai– Gul curry kyckling med potatis och tomat
- Satay Gai –Grillad kyckling innerfilé med jordnötssås
- Mie Goreng Moo –Kryddstakt wokade äggnudlar med fläsk, vitkål och morötter
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Fredag:
- Gaeng Gai Sapparot– Röd curry med kyckling, ananas och kokosmjölk
- Gai Pad Medmamuang– Wokad kyckling med grönsaker och cashewnötter
- Lo Mein Nudlar –Stekta ägg nudlar med fläsk, bambuskott, selleri och morötter
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr
Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka