Tant Norra Lunch meny för vecka 49
Måndag:
- Gaeng Gai Sapparot– Röd curry med kyckling, ananas och kokosmjölk
- Biff med bambuskott- Wokad nötkött med bambuskott och champinjoner
- Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Tisdag:
- Geang Phed Neua -Röd curry med nötkött, bambuskott, gröna ärtor och kokosmjölk
- Apelsin Kyckling– Friterad kyckling i apelsinsås
- Kee Mao Nudlar– Stekta nudlar med kyckling , chili, vitlök och basilika
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Onsdag:
- Gaeng Kheow Wan Gai– Grön curry med kycklingfilé, bambuskott och kokosmjölk
- Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong, friterad kyckling och ingefära sås
- Mie Goreng Moo –Kryddstakt wokade äggnudlar med fläsk, vitkål och morötter
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Torsdag:
- Gaeng Panaeng Moo –Panaeng curry med fläsk och kokosmjölk
- Satay Gai –Grillad kyckling innerfilé med jordnötssås
- Lo Mein Nudlar –Stekta ägg nudlar med kyckling, selleri, morötter och salladlslök
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Fredag:
- Gaeng Pa Neua– Röd curry med nötkött och grönsaker
- Kung Pao- Wokad kycklingfilé med jordnötter, grönsaker och sichuan pepper
- Yakisoba Moo– Wokade nudlar med fläsk, vitkål, morötter och salladlök
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr
Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka
0725291408