Tant Norra Lunch meny för vecka 49
Måndag:
- Geang Kheow Wan Neua- Grön curry med nötkött
- Pad Khing Gai- Wokad kyckling med ingefära och grönsaker
- Pad Thai Moo- Wokade risnudlar med fläsk, grönsaker och ägg
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Tisdag:
- Geang Panaeng Moo – Panaeng curry med fläsk, kokosmjölk
- Wokad kyckling och grönsaker med jordnötssås
- Yakisoba Gai- Wokade nudlar med grönsaker och kyckling
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Onsdag:
- Geang Kaari Gai – Gul curry kyckling med potatis och tomat
- Satay Gai- Kycklinggrillspett med jordnötssås
- Tant Norra Nudlar-Ångkokade färska ris nudlar med fläskfärs och räkor
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Torsdag:
- Khao Mok Gai- Ris kokat med kryddor och kyckling
- Pad Prig Tua- Wokad fläsk med gröna bönor
- Pad Mi Sou- Stekta äggnudlar med grillad fläsk och grönsaker
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Fredag:
- Kanom Jeen Nam Ya Gai – Kyckling curry med ris nudlar
- Gai Pad Medmamuang- Wokad kyckling med grönsaker och cashewnötter
- Pad Spagetti Kee Mao – Stekt spagetti med kyckling , chili, vitlök och basilika
- Poh Pia Thod- Vårrullar
Take Away : Låda s 65 kr , Låda m 80 kr
Servering: 99 kr inkl. läsk, kaffe och kaka