Lunch meny för vecka 5

Lunch meny för vecka 5

Måndag:

  1. Gaeng Kaari Gai – Gul curry kyckling med potatis och tomat
  2. Pad Graaprao Nue – Wokad fläsk, basilika, chili ,vitlök och ris
  3. Pad Thai Gai- Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
  4. Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning

Tisdag:

  1. Gaeng Kheow Wan Moo – Grön curry med fläsk
  2. Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong och friterad kyckling
  3. Pad Spagetti Kee Mao – Stekt spagetti med kyckling , chili, vitlök och basilika
  4. Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning

Onsdag:

  1. Gaeng Panaeng Gai – Panaeng curry med kyckling, kokosmjölk
  2. Khao Moo Daeng- Ris med grillad fläsk, knaprigt sidfläsk och sås
  3. Bamee Geuw Moo Daeng- Äggnudlar och wonton med grillad fläsk
  4. Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning

Torsdag:

  1. Gaeng Pa Moo- Röd curry med fläsk och grönsaker
  2. Gai Pad Kra Tiem Prik Thai- Stekt kyckling med vitlök och grönsaker
  3. Yakisoba Gai- Wokade nudlar med grönsaker och kyckling
  4. Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning

Fredag:

  1. Geang Massaman Neua- Massaman curry nötkött, potatis, lök och jordnötter
  2. Pad Prig Tua- Wokad fläsk med gröna bönor
  3. Mie Goreng Gai –Kryddstakt friterade äggnudlar med kyckling
  4. Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning

Take Away : Låda s 65 kr , Låda m 80 kr

Servering: 99 kr inkl. läsk, kaffe och hemkaka

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top