Lunch meny för vecka 50

Tant Norra Lunch meny för vecka 50

Måndag:

  1. Gaeng Gai Sapparot– Röd curry med kyckling, ananas och kokosmjölk
  2. Kai Tod sås makam -Friterad kyckling med tamarind sås
  3. Wokad fläsk med lök , grön chili
  4. Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg

Tisdag:

  1. Geang Kheow Wan Moo – Grön curry med fläsk, bambuskott och kokosmjölk
  2. Gai Pad Medmamuang– Wokad kyckling med grönsaker och cashewnötter
  3. Mie Goreng Gai –Kryddstakt wokade äggnudlar med kyckling, vitkål och morötter
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Onsdag:

  1. Geang Panaeng Neua – Panaeng curry med nötkött och kokosmjölk
  2. Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong och friterad kyckling
  3. Yakisoba Moo– Wokade nudlar med grönsaker och fläsk
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Torsdag:

  1. Gaeng Pa Moo – Röd curry med fläsk och grönsaker
  2. Satay Gai –Grillad kyckling innerfilé med jordnötssås
  3. Kee Mao Nudlar– Stekta risnudlar med kyckling , chili, vitlök och basilika
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Fredag:

  1. Geang Phed Gai-Röd curry med kyckling, bambuskott, gröna ärtor och basilika
  2. Pad Graaprao Neua– Wokad nötfärs, paprika, lök, morötter, basilika, chili och vitlök
  3. Singapore Nudlar –Stekta vermicelli nudlar med grillad fläsk, paprika och morötter
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr

Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka

0725291408

Scroll to Top