Lunch meny för vecka 51

Tant Norra Lunch meny för vecka 51

Måndag:

  1. Geang Phed Gai -Röd curry med kyckling, bambuskott, gröna ärtor och basilika
  2. Biff med bambuskott- Wokad nötkött med bambuskott och champinjoner
  3. Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Tisdag:

  1. Geang Kheow Wan Moo– Grön curry med fläsk, bambuskott och kokosmjölk
  2. Apelsin Kyckling– Friterad kyckling i apelsinsås
  3. Lo Mein Nudlar –Stekta ägg nudlar med fläsk, selleri, morötter och salladslök
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Onsdag:

  1. Geang Kaari Gai– Gul curry kyckling med potatis och tomat
  2. Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong och friterad kyckling
  3. Pad Kee Mao – Stekt risnudlar med fläsk , chili, vitlök och basilika
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Torsdag:

  1. Gaeng Pa Moo– Röd curry med fläsk och grönsaker
  2. Satay Gai –Grillad kyckling innerfilé med jordnötssås
  3. Yakisoba Gai– Wokade nudlar med grönsaker och kyckling
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Fredag:

  1. Geang Panaeng Kyckling – Panaeng curry med kyckling, kokosmjölk
  2. Szechuan Kyckling -Wokad kyckling med stark sås och grönsaker
  3. Mie Goreng Moo –Kryddstakt wokade äggnudlar med fläsk, vitkål och morötter
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Take Away : Låda S 60 kr, Låda M 75 kr

Servering: 90 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka

0725291408

Scroll to Top