Lunch meny för vecka 6

Måndag:

  1. Grön curry med nötkött, bambuskott, chili, basilika och kokosmjölk
  2. Sötsur kyckling –Wokad kyckling med paprika, lök, ananas och sötsur sås
  3. Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Tisdag:

  1. Panaeng curry med kyckling, chili och kokosmjölk
  2. Köttfärs med thai basilika – Köttfärs , thai basilika, chili ,vitlök
  3. Yakisoba Moo– Wokade nudlar med fläsk ,vitkål, morot, lök och salladlök
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Onsdag:

  1. Röd curry med fläsk och grönsaker
  2. Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong, friterad kyckling och ingefära sås
  3. Poh Pia Thod– Vårrullar

Torsdag:

  1. Tom ka gai- Kycklinggryta med kokosmjölk, chili och lime.
  2. Satay Gai –Grillad kyckling innerfilé med jordnötssås
  3. Mie Goreng Moo –Kryddstakt wokade äggnudlar med fläsk, vitkål och morötter
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Fredag:

  1. Röd curry med nötkött, bambuskott, chili, basilika och kokosmjölk
  2. Szechuan kyckling -Wokad kyckling med szechuan pepper och grönsaker
  3. Chow Mein –Stekta äggnudlar med kyckling och grönsaker
  4. Poh Pia Thod– Vårrullar

Scroll to Top