Måndag:
- Gaeng Pa Moo – Röd curry med fläsk och grönsaker
- Apelsin Kyckling– Friterad kyckling i apelsinsås
- Pad Thai Gai– Wokade risnudlar med kyckling, vitkål, morötter och ägg
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Tisdag:
- Geang Kheow Wan Gai – Grön curry med kyckling, bambuskott och kokosmjölk
- Gai Pad Medmamuang– Wokad kyckling med grönsaker och cashewnötter
- Pad Si Ew Moo –Wokade risnudlar med fläsk, grönsaker och ägg
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Onsdag:
- Geang Panaeng Neua – Panaeng curry med nötkött och kokosmjölk
- Khao Mun Gai Tod –Ris kokat med kycklingbuljong och friterad kyckling
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Torsdag:
- Gaeng Gai Sapparot– Röd curry med kyckling, ananas och kokosmjölk
- Satay Gai –Grillad kyckling innerfilé med jordnötssås
- Kee Mao Nudlar– Stekta risnudlar med fläsk, chili, vitlök och basilika
- Poh Pia Thod– Vårrullar
Fredag:
- Geang Phed Moo -Röd curry med fläsk, bambuskott, gröna ärtor och basilika
- Pad Graaprao Neua– Wokad nötfärs, paprika, lök, morötter, basilika, chili och vitlök
- Mie Goreng Kyckling –Kryddstarkt wokade äggnudlar med kyckling, vitkål och morötter
- Poh Pia Thod– Vårrullar