Meny för vecka 10

TANT NORRA Lunch meny för vecka 10

Måndag:

  1. Geang Panaeng Moo – Panaeng curry med fläsk och kokosmjölk
  2. Mongolian Biff-Wokad biff med sallad lök och sås
  3. Pad Thai Gai- Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
  4. Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning

Tisdag:

  1. Gaeng Pa Nue- Röd curry med nötkött och grönsaker
  2. Pad Graaprao Moo – Wokad fläsk, basilika, lök, morot, chili och vitlök
  3. Pad Si Ew Gai –Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
  4. Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning

Onsdag:

  1. Geang Gai Sapparot- Röd curry med kyckling och ananas
  2. Pad Khing Moo- Wokad fläsk med ingefära och grönsaker
  3. Pad Mi Sou- Stekta äggnudlar med grillad fläsk och grönsaker
  4. Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning

Torsdag:

  1. Gaeng Massaman Neua- Massaman curry nötkött, potatis, lök och jordnötter
  2. Satay Gai –Kyckling grillspett med jordnötssås
  3. Mie Goreng Gai –Kryddstakt wokade äggnudlar med fläsk
  4. Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning

Fredag:

  1. Gaeng Kheow Wan Gai- Grön curry med kyckling
  2. Szechuan Biff-Wokad biff med stark sås och grönsaker
  3. Kee Mao Nudlar- Stekta nudlar med fläsk , chili, vitlök och basilika
  4. Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning

Take Away : Låda S 65 kr, Låda M 80 kr

Servering: 99 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top