TANT NORRA Lunch meny för vecka 10
Måndag:
- Geang Panaeng Moo – Panaeng curry med fläsk och kokosmjölk
- Mongolian Biff-Wokad biff med sallad lök och sås
- Pad Thai Gai- Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
- Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning
Tisdag:
- Gaeng Pa Nue- Röd curry med nötkött och grönsaker
- Pad Graaprao Moo – Wokad fläsk, basilika, lök, morot, chili och vitlök
- Pad Si Ew Gai –Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
- Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning
Onsdag:
- Geang Gai Sapparot- Röd curry med kyckling och ananas
- Pad Khing Moo- Wokad fläsk med ingefära och grönsaker
- Pad Mi Sou- Stekta äggnudlar med grillad fläsk och grönsaker
- Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning
Torsdag:
- Gaeng Massaman Neua- Massaman curry nötkött, potatis, lök och jordnötter
- Satay Gai –Kyckling grillspett med jordnötssås
- Mie Goreng Gai –Kryddstakt wokade äggnudlar med fläsk
- Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning
Fredag:
- Gaeng Kheow Wan Gai- Grön curry med kyckling
- Szechuan Biff-Wokad biff med stark sås och grönsaker
- Kee Mao Nudlar- Stekta nudlar med fläsk , chili, vitlök och basilika
- Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning
Take Away : Låda S 65 kr, Låda M 80 kr
Servering: 99 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka