Meny för vecka 13

TANT NORRA Lunch meny för vecka 13

Måndag:

  1. Grön curry med kyckling, kokosmjölk, bamboskott, thai basilika och ångkokat ris
  2. Wokad marinerade fläsk bitar med röd curry pasta, gröna bönor och ångkokat ris
  3. Pad Thai Gai – Wokade risnudlar med kyckling, vit kål, skivade morötter och stekt ägg med hemlagad pad thai sås
  4. Friterat wonton med fyllning av fläskfärs, hackade morötter och gröna bönor

Tisdag:

  1. Röd curry med kyckling, färsk ananas och ångkokat ris
  2. Moo Grab Pad Pack-Wokad grillat knaprigt sidfläsk med broccoli, morot, paprika i ostron sås och ångkokat ris
  3. Mie Goreng Gai –Kryddstakt wokade äggnudlar med kyckling, vit kål, skivade morötter och stekt ägg
  4. Friterat wonton med fyllning av fläskfärs, hackade morötter och gröna bönor

Onsdag:

  1. Geang Kaari Gai- Gul curry kyckling med potatis och tomat
  2. Khao Moo Daeng –Ris med grillad fläsk och sås
  3. Spaghetti Kee Mao Moo –Stekt spaghetti med fläsk, grönsaker och chilli
  4. Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning

Take Away : Låda S 65 kr, Låda M 80 kr

Servering: 99 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka

Torsdag:

  1. Gaeng Pa Nue- Röd curry med nötkött och grönsaker
  2. Szechuan Kyckling -Wokad kyckling med stark sås och grönsaker
  3. Yakisoba Moo- Wokade nudlar med grönsaker och fläsk
  4. Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning

Fredag:

  1. Gaeng Panaeng Moo –Panaeng curry med fläsk och kokosmjölk
  2. Pad Graaprao Neua – Wokad nötkött, basilika, lök, morot, chili och vitlök
  3. Pad Si Ew Gai –Wokade risnudlar med kyckling, grönsaker och ägg
  4. Geuw Thod- Friterat wonton med fläsk fyllning

Take Away : Låda S 65 kr, Låda M 80 kr

Servering: 99 kr inkl. läsk, kaffe och hembakad kaka

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top